marți, 5 decembrie 2023

Cu trei victorii la rând, SC Popești Leordeni egalează liderul CS Tunari

SC Popești Leordeni face pași importanți către playoff-ul seriei a IV-a a Ligii a 3-a de fotbal. Echipa antrenată de Valentin Ivan își continuă evoluțiile bune și ajunge la a treia victorie consecutivă, câștigând în deplasare cu Flacăra Moreni, pe care a învins-o cu scorul de 3-2.

Alb-roșii cu cartierul general pe stadionul Inter-Gaz de pe strada Leordeni s-au deplasat sâmbătă la Moreni, cu un moral bun, după victoriile la limită (1-0) cu Tunari și cu Unirea Bascov. În prima repriză, băieții lui Valentin Ivan n-au reușit să domine jocul însă au marcat și au mers la cabine la scorul de 1-1. Reveniți pe gazon, popeștenii au fost mult mai inspirați, pasele s-au legat mai bine, iar la finalul celor 90 de minute, au revenit acasă cu toate cele 3 puncte, dar și cu locul 2 „betonat”, cu 29 puncte, la egalitate cu Tunari, ocupanta locului 1 și la o distanță de 6 puncte față de CS Dinamo, care a adunat 13 puncte.

Reamintim că SC Popești-Leordeni a început în forță ediția din acest an a campionatului în data de 27 august 2022, cu un meci pe care l-a câștigat la scor de neprezentare cu echipa de tradiție a județului Dâmbovița, Flacăra Moreni (3-0).

„Cadoul” de la Giurgiu

Apoi, a urmat „cadoul” primit ca urmare a faptului că Astra Giurgiu a avut probleme de lot și n-a putut organiza meciul ce fusese programat pe stadionul „Marin Anastasovici” și pe care ai noștri l-au câștigat la masa verde (0-3). Atunci, trupa din Popești titra, pe pagina de Facebook: „Din păcate, meciul din etapa a 2-a nu va mai avea loc. Adversarii noștri din Cupa României, AFC Astra, nu pot organiza meciul de pe teren propriu, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă. Vom avea 3 puncte în plus în clasament, dar sunt 3 puncte pe care doream să le obținem pe teren. Sperăm ca cei de la Astra să iși rezolve toate problemele, iar noi să reușim ce ne-am propus …”.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE LA IEȘIREA SPRE OLTENIȚEI! S-au schimbat sensurile de circulație pe lângă pasaj!

Dificili și pentru satelitul lui FCSB

Al treilea meci al campionatului a avut loc pe 10 septembrie și a adus pe arena Inter-Gaz de pe strada Leordeni echipa a doua a mult mai titratei FCSB, partidă în urma căreia băieții lui SC Popești Leordeni au reușit să scoată o remiză (1-1). Trupa antrenată de Valentin Ivan a înregistrat primul eșec din acest an competițional în etapa a 4-a, într-un meci greu, pierdut la limită (4-3), pe terenul celor de la Real Bradu. Și-au revenit însă în 24 septembrie, când au câștigat acasă, pe stadionul Inter-Gaz, cu 2-0 în fața celor de la FC Pucioasa, iar sâmbătă, 1 octombrie, au trecut cu 2-1 de ACS Muscelul Câmpulung. După un duș rece, reprezentat de eșecul de pe terenul celor de CS Dinamo (3-0), băieții lui Valentin Ivan n-au greșit acasă și au luat cele trei puncte puse în joc sâmbătă, la meciul cu CS Tunari. Ulterior, au mers ceas și în următoarele două jocuri, egalând cota de 19 puncte a liderului Tunari.

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole