luni, 15 iulie 2024

Hai, că se poate! Și Pasajul Berceni va fi terminat în vara acestui an!

După ce autoritățile și-au asumat faptul că până la finalul lunii mai, vom putea circula pe sensul giratoriu suspendat de la ieșirea din Popești-Leordeni, o nouă veste bună vine din partea șefilor CNAIR: și Pasajul Berceni va fi terminat în vara acestui an! 

Anunțul a fost făcut la TVR Info, de către Cristian Pistol, directorul Comaniei Naționale pentru Infrastructură Rutieră.

CITEȘTE ȘI: VESTE URIAȘĂ! Pasajul Olteniței se deschide circulației în luna mai

Conform oficialului, termenul la care primele mașini ar putea evita haosul din trafic și ar putea traversa din Sectorul 4 către comuna Berceni pe deasupra Șoselei de Centură este de 15 iunie!

„Potrivit ultimei determinări a inginerului, termenul este undeva la începutul lunii mai. Această decalare de termen s-a datorat și anumitor lucrări care au influențat execuția lucrărilor propriu-zise la pasajul denivelat, și mă refer la lucrările la stația de metrou din proximitate și anumite lucrări pe care Apa Nova le are în zona respectivă. Termenul realist de finalizare a lucrărilor este undeva la jumătatea lunii iunie, atât a fost acordat de către inginer ca durată suplimentară de execuție. În momentul asta noi nu vorbim decât de graficele aprobate. Estimările antreprenorului sunt pentru iunie, asta nu înseamnă că, dacă nu va fi îndreptățit la acest termen suplimentar, nu va fi penalizat. Dar aș vrea să înțelegem că termenul realist pe care și-l asumă și antreprenorul este jumătatea lunii iunie”, a declarat Cristian Pistol, la TVR Info.

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole