luni, 15 iulie 2024

Metrou în Berceni. Primăria Sectorul 4 cere părerile oamenilor din sudul județului Ilfov pentru proiectarea corectă a transportului subteran

Rețeaua de metrou se extinde cu încă 3 stații, de pe Șoseaua Berceni din Sectorul 4, către comuna Berceni. Cum proiectul se află încă în fazele tehnice, mai exact în cea de proiectare, Primăria Sectorului 4 publicat recent un anunț pe pagina sa de internet, prin care îndeamnă oamenii din sudul județului Ilfov să-și spună părerea în legătură cu necesitățile reale pe care metroul ar trebui să le acopere.

„Pentru obținerea unor informații relevante cu privire la opțiunile de deplasare ale locuitorilor din sudul zonei metropolitane București-Ilfov, în contextul extinderii liniei de metrou M2 cu 3 stații noi de metrou, vă rugăm să completați următorul chestionar – https://survey.alchemer.eu/s3/90604684/Studiu-Zona-de-Sud-Ilfov! Completarea chestionarului durează, în medie, 5 minute, iar răspunsurile vor ajuta echipa de urbaniști implicați în derularea proiectului”, se menționează în anunțul primăriei vecine.

CITEȘTE ȘI: Vești bune vin dinspre Sectorul 3! Se pregătește construirea unui nou pod peste Dâmbovița

Potrivit autorității menționate, sondajul a fost elabirat de un grup independent de sociologi și se adresează oamenilor care locuiesc într-una dintre localitățile de mai jos, implicit nouă, cei din Popești -Leordeni. Prin urmare, localitățile vizate de sondaj sunt:

  • 1 Decembrie
  • Berceni
  • Copăceni
  • Glina
  • Jilava
  • Vidra
  • Popești-Leordeni

 

 

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Primarul Petre Iacob, ignorat și lăsat pe dinafară la inaugurarea Pasajului Olteniței

Cel mai mare pasaj suspendat de pe Centura Capitalei,...

Se fac ultimele pregătiri! Vom circula pe Pasajul Olteniței începând de sâmbătă dimineață!

Pasajul Olteniței, de la ieșirea din Popești Leordeni, cel...