marți, 5 decembrie 2023

Primarul Petre Iacob, ignorat și lăsat pe dinafară la inaugurarea Pasajului Olteniței

Cel mai mare pasaj suspendat de pe Centura Capitalei, pasajul de la Olteniței – Popești Leordeni, a fost dat astăzi în circulație. Evident, momentul a fost marcat de politicienii cu interese în zonă sau în domeniul transporturilor, însă printre aceștia nu s-a numărat și primarul de la Popești, Petre Iacob (Pro România), care a efectiv a fost ignorat și lăsat pe dinafară. Din partea primăriei, la eveniment a fost totuși George Adrian Ștefănescu, de la PNL. 

Pasajul Oltenița este cel de al treilea obiectiv deschis până acum circulației care traversează Centura Capitalei, după pasajul Mogoșoaia, deschis în septembrie 2021 și pasajul Domnești, deschis în noiembrie 2022.

CITEȘTE ȘI: Tot nu scăpăm! Se pregătesc actele pentru o nouă groapă de gunoi la Vidra

Imagini de la deschiderea circulației pe Pasajul Olteniței au fost postate, astăzi dimineață, de ministrul Transporturilor – Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook, în timp ce în teren au fost prezenți secretarul de stat, Ionel Scrioșteanu și șefului CNAIR, Cristian Pistol. Alături de ei și de echipele lor a fost și viceprimarul Popeștiului, George Adrian Ștefănescu, care, la unison cu colegii săi de la PNL, a susținut că evenimentul este o reușită de echipă și că în scurt timp urmează să fie deschis și Pasajul Berceni.

Primarul Petre Iacob, ignorat și lăsat pe dinafară

Deși este deja o cutumă ca primarul unei localități să fie prezent la evenimentele importante ce au loc pe raza localității pe care o conduce, edilul de la Popești n-a fost prezent la inagurarea pasajului Olteniței. Nici el și nici vreun apropiat de-ai săi, alături de care conduce primăria, semn că edilul de la Pro-România nu doar că a pierdut legătura cu fostul său partid, PSD, unde se pare că nu mai are nicio șansă de întoarcere, ci n-ar mai reprezenta o miză publică nici pentru colaboratorii săi din PNL, alături de care, nu de puține ori, a părut că face o echipă.

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole