marți, 5 decembrie 2023

SC Popești Leordeni își consolidează locul al doilea în clasament

Cu cinci victorii consecutive, SC Popești Leordeni își întărește poziția în lupta pentru un loc în playoff-ul seriei a IV-a a Ligii a 3-a de fotbal. Echipa antrenată de Valentin Ivan își continuă evoluțiile bune și, după victoria cu 4-0 contra celor de la Real Bradu, ajunge la cel de-al cincilea meci consecutiv câștigat.

Victoria contra fotbaliștilor de la Real Bradu înseamnă pentru SC Popești Leordeni „muniția” care ține echipa noastră la egalitate cu liderul CS Tunari și care oferă liniște trupei cu cartierul general la stadionul de pe Strada Leordeni. „Scorul reflectă doar parțial situația din teren, meciul fiind dominat clar de echipa noastră din minutul 1 până în minutul 90! Felicitări tuturor! Urmează meciul cu AS FC Pucioasa, care va avea loc tot vineri (25 noiembrie 2022), dar în deplasare. Astăzi a fost ultimul meci disputat acasă în 2022. Mulțumim tuturor suporterilor pentru prezența și susținerea lor pe tot parcursul anului! Hai, SPORT CLUB POPEȘTI LEORDENI!”, au scris repezentanții clubului din Popești-Leordeni imediat după Victoria cu Real Bradu.

25 de puncte în 11 meciuri

Reamintim că SC Popești-Leordeni a început în forță ediția din acest an a campionatului în data de 27 august 2022, cu un meci pe care l-a câștigat la scor de neprezentare cu echipa de tradiție a județului Dâmbovița, Flacăra Moreni (3-0). De atunci și până acum, trupa antrenată de Valentin Ivan a reușit să adune 25 de puncte în 11 meciuri și ocupă locul a doilea în campionat.

CITEȘTE ȘI: Garda de Mediu începe controalele! Primii vizați sunt cei care au acasă fosă septică

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole