marți, 5 decembrie 2023

SC Popești Leordeni, pe locul al doilea în campionat

Băieții lui Valentin Ivan continuă parcusul bun în seria a IV-a a Ligii a 3-a de fotbal! Într-un meci ce a contat pentru etapa a 6-a a campionatului, desfășurat sâmbătă pe stadionul InterGaz, SC Popești Leordeni a devansat mai modesta ACS Muscelul Câmpulung cu scorul de 2-1. Astfel, echipa noastră a urcat pe locul al doilea al clasamentului.

Reamintim că SC Popești-Leordeni a început în forță ediția din acest an a campionatului în data de 27 august 2022, cu un meci pe care l-a câștigat la scor de neprezentare cu echipa de tradiție a județului Dâmbovița, Flacăra Moreni (3-0).

”Cadoul” de la Giurgiu

Apoi, a urmat „cadoul” primit ca urmare a faptului că Astra Giurgiu a vut probele de lot și n-a putut organiza meciul ce fusese programat pe stadionul „Marin Anastasovici” și pe care ai noștri l-au câștigat la masa verde (0-3). Atunci, trupa din Popești, titra, pe pagina de la Facebook: „Din păcate, meciul din etapa a 2-a nu va mai avea loc. Adversarii noștri din Cupa României, AFC Astra, nu pot organiza meciul de pe teren propriu, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă. Vom avea 3 puncte în plus în clasament, dar sunt 3 puncte pe care doream să le obținem pe teren. Sperăm ca cei de la Astra să iși rezolve toate problemele, iar noi să reușim ce ne-am propus …”.

Dificili și pentru satelitul lui FCSB

Al treilea meci al campionatului a avut loc pe 10 septembrie și a adus pe arena Inter-Gaz de pe strada Leordeni echipa a doua a mult mai titratei FCSB, partidă în urma căreia băieții lui SC Popești Leordeni au reușit să scoată o remiză (1-1).

Trupa antrenată de Valentin Ivan a înregistrat primul eșec din acest an competițional în etapa a 4-a, într-un meci greu, pierdut la limită (4-3), pe terenul celor de la Real Bradu.

Și-au revenit însă în 24 septembrie, când au câștigat acasă, pe stadionul Inter-Gaz, cu 2-0 în fața celor de la FC Pucioasa, iar sâmbătă, 1 octombrie, au trecut cu 2-1 de ACS Muscelul Câmpulung.

 

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole