marți, 5 decembrie 2023

SC Popești-Leordeni, un onorabil loc 3 după 5 etape în seria a IV-a a Ligii a 3-a

Cu un buget de aproximativ 3 milioane de lei pentru anul 2022, echipa de fotbal a orașului nostru stă relativ bine în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. După 5 etape, SC Popești-Leordeni se află pe treapta a 3-a a podiului, cu 10 puncte. E drept, trei dintre ele au fost primite „cadou” din partea federației, după ce în etapa doua, adversarul Astra Giurgiu n-a putut organiza meciul ce fusese programat pe stadionul „Marin Anastasovici” de la malul Dunării.

SC Popești-Leordeni a început în forță ediția din acest an a campionatului în data de 27 august 2022, cu un meci pe care l-a câștigat la scor de neprezentare cu echipa de tradiție a județului Dâmbovița, Flacăra Moreni (3-0).

Apoi, a urmat „cadoul” primit ca urmare a faptului că Astra Giurgiu a vut probele de lot și n-a putut organiza meciul ce fusese programat pe stadionul „Marin Anastasovici” și pe care ai noștri l-au câștigat la masa verde (0-3). Atunci, trupa din Popești, titra, pe pagina de la Facebook: „Din păcate, meciul din etapa a 2-a nu va mai avea loc. Adversarii noștri din Cupa României, AFC Astra, nu pot organiza meciul de pe teren propriu, care ar fi trebuit să se dispute sâmbăt. Vom avea 3 puncte în plus în clasament, dar sunt 3 puncte pe care doream să le obținem pe teren. Sperăm ca cei de la Astra să iși rezolve toate problemele, iar noi să reușim ce ne-am propus …”.

Al treilea meci al campionatului a avut loc pe 10 septembrie și a adus pe arena Inter-Gaz de pe strada Leordeni echipa a doua a mult mai titratei FCSB, partidă în urma căreia băieții lui SC Popești Leordeni au reușit să scoată o remiză (1-1).

Trupa antrenată de Valentin Ivan a înregistrat primul eșec din acest an competițional în etapa a 4-a, într-un meci greu, pierdut la limită (4-3), pe terenul celor de la Real Bradu.

Și-au revenit însă în 24 septembrie, când au câștigat acasă, pe stadionul Inter-Gaz, cu 2-0 în fața celor de la FC Pucioasa.

Așadar, după 5 etape, cu 10 puncte, băieții lui Valentin Ivan „au capturat” locul al treilea. La mai mare!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole