marți, 16 aprilie 2024

Se vede playoff-ul! SC Popești Leordeni câștigă cu CS Tunari și rămâne pe locul 2!

Sâmbătă a fost prilej de bucurie pe stadionul Intergaz din strada Leordeni. Băieții lui Valentin Ivan au continuat să joace deschis și să bifeze o nouă victorie în seria a IV-a a Ligii a 3-a de fotbal. După acest ultim meci, SC Popești Leordeni rămâne pe locul al doilea și își permite să vizeze la playoff.

„Băieții noștri au reușit o victorie importantă în fața vecinilor din Ilfov, reușind să mențină echipa noastră pe locul 2 în clasament, cu șanse mari pentru accederea în play-off! Toți jucătorii au avut o contribuție importantă la această reușită! Jucătorii și staff-ul ne-au adus bucurie! Astăzi putem spune că până și jucătorii care nu au apucat să intre au „jucat” mai bine decât adversarii! Felicitări tuturor! Mulțumim suporterilor pentru susținere!”, au notat pe pagina de Facebook oficialii echipei din Popești.

Citește și: SC Popești-Leordeni, un onorabil loc 3 după 5 etape în seria a IV-a a Ligii a 3-a

Reamintim că SC Popești-Leordeni a început în forță ediția din acest an a campionatului în data de 27 august 2022, cu un meci pe care l-a câștigat la scor de neprezentare cu echipa de tradiție a județului Dâmbovița, Flacăra Moreni (3-0).

„Cadoul” de la Giurgiu

Apoi, a urmat „cadoul” primit ca urmare a faptului că Astra Giurgiu a avut probleme de lot și n-a putut organiza meciul ce fusese programat pe stadionul „Marin Anastasovici” și pe care ai noștri l-au câștigat la masa verde (0-3). Atunci, trupa din Popești titra, pe pagina de Facebook: „Din păcate, meciul din etapa a 2-a nu va mai avea loc. Adversarii noștri din Cupa României, AFC Astra, nu pot organiza meciul de pe teren propriu, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă. Vom avea 3 puncte în plus în clasament, dar sunt 3 puncte pe care doream să le obținem pe teren. Sperăm ca cei de la Astra să iși rezolve toate problemele, iar noi să reușim ce ne-am propus …”.

Dificili și pentru satelitul lui FCSB

Al treilea meci al campionatului a avut loc pe 10 septembrie și a adus pe arena Inter-Gaz de pe strada Leordeni echipa a doua a mult mai titratei FCSB, partidă în urma căreia băieții lui SC Popești Leordeni au reușit să scoată o remiză (1-1). Trupa antrenată de Valentin Ivan a înregistrat primul eșec din acest an competițional în etapa a 4-a, într-un meci greu, pierdut la limită (4-3), pe terenul celor de la Real Bradu. Și-au revenit însă în 24 septembrie, când au câștigat acasă, pe stadionul Inter-Gaz, cu 2-0 în fața celor de la FC Pucioasa, iar sâmbătă, 1 octombrie, au trecut cu 2-1 de ACS Muscelul Câmpulung.

După un duș rece, reprezentat de eșecul de pe terenul celor de CS Dinamo (3-0), băieții lui Valentin Ivan n-au greșit acasă și au luat cele trei puncte puse în joc sâmbătă, la meciul cu CS Tunari.

 

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole