marți, 16 aprilie 2024

Șeful Gărzii de Mediu, chemat de urgență în Parlament! USR îl „urechează” pentru poluarea din București-Ilfov

Aerul din București și din Ilfov a fost aproape irespirabil în această dimineață, iar acest lucru a atras atenția și unor politicieni de rang înalt. Spre exemplu, șeful USR, Cătălin Drulă s-a arătat indignat de lipsa de reacție a autorităților și a anunțat că-l va chema „de urgență” în Parlament pe șeful Gărzii de Mediu.

”Poluare extremă în Bucureşti şi Ilfov în această dimineaţă. Ca de obicei, tăcere din partea autorităţilor”, scrie fostul minstru al Transporturilor pe Facebook, potrivit ziare.com.

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ ZF: Cum a ajuns Popeşti-Leordeni să se „sufoce“ în poluare?

USR îl va chema azi de urgenţă pe comisarul-şef al Gărzii de Mediu să vină în Parlament la Comisia pentru Mediu să dea explicaţii”, a mai scris Cătălin Drulă.

Postarea politicianului a strâns reacții diverse, în care oamenii par să-l regrete pe fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Alții, îi atrag atenția lui Drulă că fenomenul ar fi unul natural, cauzat de presiunea atmosferică scăzută, ce nu permite aerului să circule, caz în care toate noxele eliberate de mașini și fumul de la casele încălzite cu lemne nu se mai dispersează în atmosferă așa cum ar trebui.

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole